Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Pomélo")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 754

  • Page / 31
Export

Selection :

  • and

PECTINESTERASE ACTIVITY IN THE COMPONENT PARTS OF DIFFERENT ISRAELI CITRUS FRUIT VARIETIES = ACTIVITE DE LA PECTINESTERASE DANS DIVERSES PARTIES CONSTITUANTES DE DIVERSES VARIETES D'AGRUMES D'ISRAELROTHSCHILD G; MOYAL Z; KARSENTY A et al.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO NO 4; PP. 471-475; BIBL. 8 REF.Article

Phytotoxic responses of Florida grapefruit to low-dose irradiation = Réaction phytotoxique de pamplemousses de Floride à une irradiation à faible doseHATTON, T. T; CUBBEDGE, R. H; RISSE, L. A et al.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1984, Vol 109, Num 5, pp 607-610, issn 0003-1062Article

Preferred temperature for prestorage conditioning of Marsh grapefruit to prevent chilling injury at low temperature = Température optimale pour le prétraitement avant stockage des pamplemousses Marsh pour éviter l'altération due au froid aux basses températuresHATTON, T. T; CUBBEDGE, R. H.HortScience. 1983, Vol 18, Num 5, pp 721-722, issn 0018-5345Article

A research note. Reduction of bitterness in grapefruit juice with β-cyclodextrin polymer in a continuous-flow process = Note de recherche. Procédé continu de réduction de l'amertume du jus de pamplemousse à l'aide d'un polymère de cyclodextrineSHAW, P. E; WILSON, C. W. III.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 1205-1207, issn 0022-1147Article

OSSERVAZIONI SUL POMPELMO REDBLUSH = OBSERVATIONS SUR LE POMELO REDBLUSHCALABRESE F; RAIMONDO A.1979; FRUTTICOLTURA; ITA; DA. 1979; VOL. 41; NO 5; PP. 39-41; BIBL. 12 REF.Article

PECTINESTERASE IN NEW ZEALAND GRAPEFRUIT JUICE = PECTINESTERASE DANS LE JUS DE POMELO DE NOUVELLE ZELANDEROBERTSON GL.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 3; PP. 261-265; BIBL. 19REF.Article

EFFECTS OF TEMPORARY WATER-TABLES ON MARSH GRAPEFRUIT TREES IN SUDAN = EFFETS DE NAPPES AQUIFERES TEMPORAIRES SUR LES POMELO MARSH AU SOUDANABBADI SB; MINESSY FA; ABDELHAFEEZ AT et al.1974; EXPER. AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 10; NO 4; PP. 247-250; H.T. 1; BIBL. 2 REF.Article

THIABENDAZOLE REDUCES CHILLING INJURY (PITTING) OF CYPRUS-GROWN GRAPEFRUIT = REDUCTION DES DEGATS DUS A LA CONSERVATION AU FROID (PITTING) SUR LES POMELOS CULTIVES A CHYPRE, A L'AIDE DU THIABENDAZOLEKOKKALOS TI.1974; HORTSCIENCE; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 9; NO 5; PP. 456-457; BIBL. 5 REF.Article

EFFECT OF DIFFUSION RATE ON DRAINED WEIGHT OF CANNED GRAPEFRUIT SEGMENTS = EFFET DE LA VITESSE DE DIFFUSION SUR LE POIDS EGOUTTE DE QUARTIERS DE POMELO EN BOITEKOPELMAN IJ; MIZRAHI S; KOCHBA M et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 4; PP. 695-697; BIBL. 5 REF.Article

INFLUENCE OF HOLDING TIME BEFORE PASTEURIZATION, PASTEURIZATION AND CONCENTRATION ON THE TURBIDITY OF CITRUS JUICES = INFLUENCE DE LA DUREE DE CONSERVATION AVANT PASTEURISATION, OU PAR PASTEURISATION ET CONCENTRATION, SUR LA TURBIDITE DES JUS D'AGRUMESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1042-1044; BIBL. 8 REF.Article

CLOUD LOSS DURING STORAGE OF PASTEURIZED CITRUS JUICES AND CONCENTRATES = PERTE DE TURBIDITE AU COURS DE L'ENTREPOSAGE DE JUS ET CONCENTRES D'AGRUMES PASTEURISESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1037-1041; BIBL. 17 REF.Article

Radioimmunoassay for naringin and related flavonone 7-neohesperidosides using a tritiated tracer = Test radioimmunologique, utlisant un marqueur tritié, pour la naringine et les néo-7-hespéridosides de flavonone dérivésJOURDAN, P. S; WEILER, E. W; MANSELL, R. L et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1249-1255, issn 0021-8561Article

Efficacity and phytotoxicity of methyl bromide as a fumigant for the Mexican fruit fly (Diptera : Tephritidae) in grapefruit = Efficacité et phytotoxicité du bromure de méthyle en tant que fumigant pour la lutte contre Anastrephas ludens (Diptera : Tephritidae) infestant les pomélosWILLIAMSON, D. L; SUMMY, K. R; HART, W. G et al.Journal of economic entomology. 1986, Vol 79, Num 1, pp 172-175, issn 0022-0493Article

Hindrance of hemicellulose and cellulose hydrolysis by pectic substances = Inhibition, par les substances pectiques, de l'hydrolyse de la cellulose et de l'hémicelluloseBEN-SHALOM, N.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 720-730, issn 0022-1147Article

Reducing susceptibility of grapefruit to chilling injury during cold treatment = Diminution de la sensibilité des pamplemousses à l'endommagement par le froid, au cours de traitements frigorifiquesCHALUTZ, E; WAKS, J; SCHIFFMANN-NADEL, M et al.HortScience. 1985, Vol 20, Num 2, pp 226-228, issn 0018-5345Article

Pectolytic enzyme studies for peeling of grapefruit segment membrane = Utilisation d'enzymes pectolytiques pour la séparation des membranes des quartiers de pamplemousseBEN-SHALOM, N; LEVI, A; PINTO, R et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 421-423, issn 0022-1147Article

A RESEARCH NOTE. POLYETHYLENE FILM PACKAGING OF CITRUS FRUIT : CONTAINMENT OF DECAYING FRUIT = NOTE DE RECHERCHE. L'EMBALLAGE DES AGRUMES SOUS FILM DE POLYETHYLENE : INHIBITION DE LA POURRITURE DES FRUITSBARMORE CR; PURVIS AC; FELLERS PJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1558-1559; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article

EFFECT OF IRRIGATION REGIME AND WATER SALINITY ON GRAPEFRUIT QUALITYLEVY Y; SHALHEVET J; BIELORAI H et al.1979; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 104; NO 3; PP. 356-359; BIBL. 9 REF.Article

Further characterization of a furanocoumarin-free grapefruit juice on drug disposition : studies with cyclosporinePAINE, Mary F; WIDMER, Wilbur W; PUSEK, Susan N et al.The American journal of clinical nutrition. 2008, Vol 87, Num 4, pp 863-871, issn 0002-9165, 9 p.Article

Characteristics of Israëli citrus peel and citrus juice = Caractéristiques de l'écorce et du jus de agrumes d'IsraëlCOHEN, E; SHARON, R; VOLMAN, L et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 4, pp 987-990, issn 0022-1147Article

Progress in essential oils = Progrès dans le domaine des huiles essentiellesLAWRENCE, B. M; REYNOLDS, R. J.Perfumer & flavorist. 1984, Vol 9, Num 6, pp 69-79, issn 0272-2666Article

PASTEURIZATION CONDITIONS FOR JUICES AND COMMINUTED PRODUCTS OF ISRAELI CITRUS FRUITS = CONDITIONS DE PASTEURISATION DE JUS ET MORCEAUX D'AGRUMES D'ISRAELROTHSCHILD G; VAN VLIET C; KARSENTY A et al.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 29-38; BIBL. 22 REF.Article

IL SUCCO DI POMPELMO ITALIANO = JUS DE POMELO D'ITALIEPENNISI L.1975; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 45; NO 2; PP. 129-143; BIBL. 10REF.; (IV CONV. NAZ. OLII ESSENZIALI DERIV. AGRUM. ATTI; REGGIO CALABRIA; 1975)Conference Paper

COMPARISON OF BIPHENYL AND TWO AROMATIC HYDROCARBONS FOR CONTROL OF GREEN MOLD (PENICILLIUM DIGITATUM) IN GRAPEFRUIT = COMPARAISON DU BIPHENYL ET DE DEUX HYDROCARBURES AROMATIQUES POUR LUTTER CONTRE LA MOISISSURE VERTE (P.D.) CHEZ LE POMELOMCDONALD RE; BUFORD WR.1974; PLANT. DIS. REPORTER; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 58; NO 12; PP. 1143-1144; BIBL. 6 REF.Article

ROOSTOCKS AFFECT POSTHARVEST DECAY OF GRAPEFRUIT = INFLUENCE DU PORTE-GREFFE SUR L'ALTERATION APRES RECOLTE DU POMELOMCDONALD RE; WUTSCHER HK.1974; HORTSCIENCE; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 9; NO 5; PP. 455-456; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 31